Напоследък здравите смартфони станаха доста популярни и се приемат много добре от публиката. Blackview, здрав производител на смартфони, наскоро стартира BL6000 Pro 5G. Телефонът е изключително издръжлив с прилична камера и хардуерна конфигурация. Този телефон може да бъде използван за всички приключения на открито, без да се притеснявате от суровите фактори на околната среда. Нека да разгледаме неговите характеристики.Blackview BL6000 Pro-1-

Устойчивост

BL6000 Pro 5G се предлага с IP68 и IP69 рейтинг и има военна сертификация MIL-STD-810G. Този смартфон може да издържи на потапяне в сладка вода до 1,5 м за максимум 30 минути и е устойчив на падане от височина до 1,5 м.

Този здрав смартфон има здрав метален корпус, който издържа на груба употреба. Телефонът също е вътрешно оптимизиран и се отличава с дизайн на нано формоване, изцяло нова водоустойчива технология, съчетана с уплътняваща мембрана. Това надгражда водоустойчивостта на смартфона до следващото ниво.

Той също така е с оптимизирана батерия, за да предложи студоустойчивост през зимата. Телефонът все още може да изпълнява основни функции като разговори, съобщения и други в рамките на -30 ℃.

Спецификации

Освен своята висока издръжливост и здрава конструкция, другият плюс на BL6000 Pro 5G е неговата камера. Той е снабден с тройна задна камера на Sony IMX582 и има превъзходен софтуер за обработка с множество режими като PortraitColor, HDR, Нощен режим, Под вода, Ултраширок, 4K 30fps, HD изстрел. Това позволява на потребителите да издигнат своите фотографски умения на следващото ниво.

Този здрав смартфон се захранва от MediaTek Dimensity 800 чип и има 8GB RAM и 256GB ROM. Освен това, дори ако телефонът е извън 5G зона на покритие, тя все още предлага високоскоростна 4G мрежа, която е по-бърза от телефоните от същия обхват на мрежата.

Други ключови спецификации включват -

  • Общи 5G / 4G / 3G / 2G ленти
  • 5280mAh батерия, технология за течно охлаждане
  • GPS & GLONASS & Beidou & Galileo & QZSS
  • Супер динамичен високоговорител
  • NFC, Android 10 OS
  • Резултат от Antutu: 340K +

В момента Blackview BL6000 Pro 5G се продава в магазина Blackview & Banggood и е Предлага се на цена с отстъпка от само $ 399,99 (първоначална цена- $ 699,99). Разпродажбата приключва на 4 януари, така че се възползвайте максимално от нея, докато продължи.BL6000 Pro 5G

Източник