Тъй като технологичните гиганти са в надпревара за по-голям дял на пазара на телефони от висок клас, Blackview постигна амбицията си да комбинира функции от висок клас с достъпна цена за новия си продукт. През юни Blackview пусна своя най-мощен смартфон, наречен Blackview A100.

Blackview стартира със здрави телефони за използване на открито през 2013 г., за да спечели навлизане на вече претъпкания пазар на телефони. С натрупването на световна репутация за добро качество през следващите години, той постепенно се разклони в стилни смартфони, таблети и носими устройства, като подбива конкурентите си, без да жертва качеството. Следователно Blackview A100, който може да се похвали с мощни функции, както никога досега, определено си заслужава да му обърнете внимание.


Сензор Sony IMX362 за солидна фотография


Възможностите на камерата на Blackview A100 са настроени да заснемат снимки с високо качество в редица сценарии, дори през нощта. Разполага с 12MP камера Sony, 8MP широкоъгълна камера и камера за дълбочина на гърба. 12MP основната камера е оборудвана с водещия в индустрията сензор Sony IMX362, който разполага с 1,4µm големи пиксели.


„Изглежда, че броят на мегапиксели на цифров фотоапарат се увеличава всяка година. След определен момент натрупването на повече пиксели в сензора за изображение на камерата със същия размер не винаги е равносилно на много по-добро качество на изображението“, каза експерт, че размерът на пиксела също има значение: „По-голям пиксел ще абсорбира повече светлина и информация за тази светлина, отколкото по-малък пиксел. Повече информация за светлината в дадена сцена означава, че сцената, която снимате, ще бъде възпроизведена с по-голяма точност.” Благодарение на 1,4µm големи пиксели, Blackview A100 има подобрена светлочувствителност, осигурявайки по-ярки и по-ясни детайли.


Blackview A100 също така е оборудван с мощната двойна пикселна технология за автоматично фокусиране и затворен контур VCM, като и двете увеличават скоростта и точността на автоматичното фокусиране, което улеснява незабавното улавяне на желания момент.


Освен това, съчетавайки изключителен хардуер с авангарден софтуер за своите камери, Blackview A100 предоставя HDR, функции за красота на лицето, портретен цвят и нощен режим, като всички те имат за цел да ви позволят да уловите момента като професионален фотограф.


MediaTek Helio P70, 6GB RAM & 128GB ROM, чудесен за игри


Mediatek Helio P70 е висок клас ARM SoC, възприет от Vivo, Oppo, realme и някои други топ марки. Захранван от осемядрен процесор MediaTek Helio P70, A100 се предлага с напълно модернизирани CPU, GPU, AI производителност и други, осигурявайки надеждна и гладка производителност във всяко отношение. Като цяло Blackview A100 може да се похвали с 13% по-висока производителност, 10-30% по-висока ефективност на обработка на изкуствен интелект и спестяване на до 35% на енергия спрямо своя предшественик и други телефони, захранвани от P60.


A100 е особено подходящ за игри. Според официалния уебсайт на Mediatek, Helio P70 включва уникални оптимизации за подобряване на софтуерната многонишкова работа, намаляване на трептене в скоростта на кадрите и осигуряване на подобрения на латентността в критични потребителски области като сензорни контроли, визуализация на дисплея и работа в мрежа. Освен това, чрез комбиниране на Helio P70 с 6GB DDR4 RAM, 128GB ROM и вграден режим на игра, A100 е проектиран да предоставя много отзивчиво и плавно игрово изживяване.


Doke OS 2.0, ключът към интелигентния живот


През последните няколко години Blackview работи върху разработката на ОС. Blackview A100 използва най-новата оптимизирана ОС, наречена Doke OS 2.0.


Базирана на Android 11, Doke OS 2.0 има куп подобрения, за да я направи възхитителна и гладка. Например, игровият режим е най-добър усилвател на игрово изживяване, като освобождава RAM и блокира входящите повиквания и известия. Режимът за лягане (четене) прави екрана сив и придава на телефона ви усещането за електронен четец. А с регулируема цветова температура ви е позволено да избирате по-топла цветова температура в тъмните стаи и по-ниска температура в светлите помещения.Освен това, благодарение на Cold Room, System Manager и повече оптимизации в детайли, тази нова ОС работи гладко дори след като телефонът ви е бил използван дълго време и осигурява подобрена защита на поверителността, за да защити вашата чувствителна информация.


6,67″ FHD+ дисплей и стилен външен вид


С 6,67-инчов FHD+ дисплей, Blackview A100 носи живи цветове, смел контраст и остри детайли, помагайки на потребителите да забележат всеки детайл на екрана си. И за да се сведат до минимум прекъсванията, този телефон е проектиран да има малък отвор, центриран в горната част за предната камера, интерпретиращ красотата на симетрията и простотата.


Що се отнася до задният панел, ттой е вдъхновен от блестящите блестящи звезди на галактиката и предефинира начина, по който Blackview интерпретира красотата на светлината и сянката. Благодарение на иновативната технология за вакуумно покритие, Blackview A100 се предлага в четири цвята – Dream pink, Frost green, Galaxy blue и Graphite grey – за да задоволи различни вкусове.


Повече функции:


  • Многофункционален NFC: превърнете телефона си в пропуск за обществен транспорт и ви позволява да отключвате врати с активиран NFC и да споделяте файлове с други смартфони.


  • Странично монтиран сензор за пръстови отпечатъци: бутонът за захранване и странично монтираният сензор за пръстови отпечатъци са комбинирани в един ергономичен дизайн.


  • Позволява ви да стартирате и отключвате телефона с безпроблемно движение.


  • 18W бързо зареждане: позволете на телефона ви да бъде готов за кратко време.


Blackview A100 се предлага на удивително ниска цена от 348 лв от директните вносители за България . За тези, които се нуждаят от телефони, за да правят снимки или да играят игри, Blackview A100 е подходящото съотношение цена/качество.